extract parfum - amylia rep

Extract de parfum și apa de parfum. Diferente și avantaje

Pentru ca in mediul public vedem tot mai multe variante de parfumuri, am decis sa facem un mic ghid pentru a va ajuta sa vedeti avantajele fiecarui tip. Alegerea unui parfum potrivit este esentiala pentru a completa o tinuta, persoanlitatea, starea de spirit, per total.

Ficare parfum are trei note principale care se imbina armonios, pentru a da o aroma finala. Notele de vârf creaza prima impresie olfactiva, notele de mijloc se simt pe parcursul zilei, iar notele de baza sunt cele care persistă 24 de ore.

extract parfum - amylia

Diferenta dintre extract de parfum si apa de parfum

Parfumul este cea mai intensa si cea mai scumpa formula parfumata care contine 15-40% ulei de parfum. Acesta este de asemenea, cunoscut ca extract de parfum si are cea mai mare concentratie de parfum. Cu cat parfumul este mai concentrat, cu atat consistenta este mai uleioasa si se va depozita in sticle cu dop si nu in cele cu atomizor.

Acesta se aplica direct pe piele, pe locurile cu puls (gat, ceafa, incheieturi si in spatele lobului urechii)

Apa de parfum are o concentratie de 10-20% de esenta de parfum diluata cu apa si alcool, care persista un timp destul de îndelungat. Apa de parfum este ideala pentru o utilizare zilnica și nu se va consuma foarte usor.

Apa de toaletă are o concentratie de 4-15% de esenta de parfum diluat de alcool. Aceasta dureaza aproximativ 3-5 ore. Apa de parfum este cea mai potrivita pentru lunile mai calde, potrivite pentru arome mai usoare si mai proaspete.

Apa de colonie contine o concentratie mult mai mica de parfum dizolvat in alcool. Aproximativ 2-5%. Este cel mai potrivit sa purtam apa de colonie în momentul in care vremea este calda si foarte calda.

Acesta se aplica prin pulverizare si nu persista foarte mult, ci maxim doua ore, de aceea necesita o reaplicare frecventa.

extract parfum - amylia

Varietate in parfumurile Amylia

Shine este o apa de parfum, floral, cu un miros puternic, potrivit oricarui anotimp, dotorita compozitiei sale. Notele de varf, de flori de portocal aduc un val senzatii atractive, predominand in aceasta apa de parfum. Aromele continua cu note de mijloc de tuberoza si iasomie, aducand in prim plan elementele florale ale acestui parfum.

Silk Oud este un parfum unisex care intruchipeaza eleganta, seductia si senzualitatea, ajutand persoana ce il poarta sa nu treaca neobservata. Apa de parfum aduce note de varf precum cardamom, care aduce esente extrem de aromate, dulci, si bergamota care aduce propria nota florala si picanta, atragatoare simturilor.

Prin notele florale, extractul de parfum Silk Oud se va transforma in parfumul tau preferat.

Amylia este shop ul in care gasesti atat apa de parfum cat si extract de parfum. Aromele Amylia iti dau dependenta, sunt cele care te vor face sa te simti increzatoare, puternica si fumoasa.

Te asteptam in magazinul nostru online pentru a le descoperi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *